HEIDELBERG

Kiváló minőségű német felületkezelő anyagok minden típusú beltéri kezeléshez, színes és színtelen lakkok, pácok és festékek. Számos kikevert színben és kívánság szerint beállított színekben is elérhetőek a termékek.

OldĂłszeres lakkok

NitrĂł alapozĂł 4150

Jó töltő és csiszolhatósági tulajdonságokkal rendelkező töltő lakk, kiváló felületi minőséggel, és gyors száradással. Alapozó lakként használható az 510X-es és 530X-es lakktípusok alá, bútorokra, beltéri fafelületekre.

Nitrolakk 530x

Felhasználás normál igénybevételű beltéri fafelületek és bútorok lakkozásához ajánlott. Külön kiemelendő a lakk jó tartása, tapadása és rugalmassága.

Savra keményedő lakk 510x SK

Egy komponensű savra keményedő fedő lakk. Gyors száradása, jó telítése és kitűnő csiszolhatósága, karcállósága, víz-, alkohol-, tisztítószer-, és PVC-állósága révén ez a fedőlakk típus igen széleskörűen alkalmazható, a nitró lakkokhoz képest lényegesen jobb felületet ad. Nyíltpórusú falakkozások alapozásához és bevonó lakkozásához ajánlott.

HD Poliuretán lakk 610x

Kétkomponensű lakk, melynek gyors száradását és jó csiszolhatóságát érdemes kiemelni. A jó töltőképesség és a sima, hólyagmentes felhordás miatt elsősorban nyitott pólusú, ellenálló felületekre alkalmazható, például lakásbútorok, eladó pultok, a teljes belső építészet, faprofilok, valamint speciális PVC tömítésű ajtók.

HD acryl töltő alapozó 6250

Gyorsan száradó, sárgulásmentes jó terüléssel, és kiváló ellenálló képességgel rendelkező kétkomponensű szóró alapozó. A lakk típus kiemelkedő jellemzője: a különösen jó töltő-hatás és csiszolhatóság. Az összes HD Acryl lakkal felüllakkozható.

HD ACRYL lakk 650x

Gyorsan száradó, sárgulásmentes, nagyon jól terülő kétkomponensű lakk, jó mechanikai és kémiai ellenálló képességet mutat magas keménység és elasztikusság mellett.

HD ACRYL lakk 680x

A lakkfilm kimagasló ellenállást mutat a vegyi és fizikai behatások ellen, fedőlakként jó a terülése, extrém erős a keménysége, dörzsölés-és karcállósága. így minőségi faszerkezetek kezelésére alkalmas, mint pl. asztalok, lépcsők, beltéri nyílászárók, ülőbútorok, szállodai bútorok stb.

NANO lakk 6205

Gyorsan száradó poliuretán lakkrendszer. A lakkfilm különlegesen tiszta és jó tapadással bír, sárgulásmentes, valamint hozzáadott fényvédőt tartalmaz. A kezelt felület extrém keménységű és karcálló. Alkalmazható sötét fák vagy sötétre pácolt felületek felületkezelésére.

HD-CRYL-Härter 6000-0626 Edző

Oldószerrel higított, magas minőségű izocionát, sárgulásmentes edző. A HD-CRYL lakkrendszerek edzője, a megadott keverési arányban kell használni.

HD-CRYL-Härter 6000-0008 Edző

Oldószerrel higított, magas minőségű izocionát, sárgulásmentes edző amelyet magas fényű lakkok szórásánál használnak. A HD-CRYL lakkrendszerek edzője, a megadott keverési arányban kell használni.

HD-CRYL lassĂ­tĂł hĂ­gĂ­tĂł 9600-0002

Az acryl lakkok hígítója, szükség esetén maximum 10% arányban adagolva.

Vizes lakkok

HD AQUATOP schleifgrund 7150-0004

Vizes bázisú, önmagában térhálósodó, egykomponensű csiszoló alapozó lakk, poliuretán és akril-diszperziós szerkezettel. A lakkfilmnek jó a tapadása és rugalmassága. Alkalmazható beltéri bútorok és faipari termékek felületkezelésére. Jól csiszolható, magas az ellenállósága és a töltőképessége.

HD HYDRO 2000 710x-0002

Vizes bázisú, egykomponensű, színtelen, szagtalan fedőlakk, poliretán és akril-diszperziós szerkezettel. A lakkfilmnek magas a karcállósága, valamint jó a tapadása és rugalmassága. Alkalmazható beltéri bútorok és faipari termékek felületkezelésére. Jól csiszolható, magas az ellenállósága és a töltőképessége.

HD AQUAFIX 730x-0001

Vizzel hígítható, akrilát-diszperziós alapú szagtalan diszperziós lakk. A lakkfilmnek magas a karcállósága, valamint jó a tapadása és rugalmassága. Alkalmazható beltéri normál igénybevételnek kitett fafelületek lakkozására. Jól csiszolható, simán terül.

HD AQUATOP-PARKETT LAKK 720x-0001

Vizes bázisú, egykomponensű parkettalakk, amely alapozó- és fedőlakként is felhasználható. Kikeményedés után a HD-AQUATOP eléri egy kétkomponensű PU lakk tulajdonságait. Alapozóként gyors száradásával, hólyagmentes kiszáradással és jó csiszolhatóságával tűnik ki. Fedőlakként szép a terülése, magas keménységgel és karcállósággal bír.

MILESI

Olaszország legnagyobb faipari bevonó anyagokat előállító gyára. Jó minőségű termékei a faipar minden területén használhatóak. A termékpaletta sokszínű, bel- és kültéri felhasználásra egyaránt.

Milesi

Termékcsaládok

Beltéri anyagok

Pácok: több száz kikevert szín, kívánság szerint egyéni színek beállítására is van lehetőség.
Lakkok: Alap- és fedőlakkok, különböző fizikai és kémiai jellemzőkkel, színtelen és színes kivitelben. Szín-beállítást vállalunk!

 1. Kromolux általános páckoncentrátumok
 2. Lakkpác koncentrátumok
 3. Hengerpác koncentrátumok
 4. Merítőpác koncentrátumok
 5. Kromolight koncentrátumok (vizes)
 6. Antik páckoncentrátumok (oldószeres)
 7. Pasztellpác koncentrátumok (vizes)
 8. Iridol pozitívpác koncentrátumok
 9. Patinázó anyagok
 10. Alaplakkok
  • NitrĂł töltĹ‘alap (szĂ­ntelen)
  • P.U. töltĹ‘alap (szĂ­ntelen)
  • Acryl töltĹ‘alap (szĂ­ntelen)
  • Vizes töltĹ‘alap (szĂ­ntelen)
  • IzolálĂł töltĹ‘alap (szĂ­ntelen)
  • P.U. töltĹ‘alap (szĂ­nes)
  • PoliĂ©szter töltĹ‘alap
 11. Fedőlakkok
  • Univerzális kombilakk (szĂ­ntelen)
  • NitrĂł fedĹ‘lakk (szĂ­ntelen)
  • P.U. fedĹ‘lakkok (szĂ­ntelen) – kĂĽlönbözĹ‘ anyagokhoz
  • Acryl fedĹ‘lakkok (szĂ­ntelen)
  • P.U. fedĹ‘lakkok (szĂ­nes) – kĂĽlönbözĹ‘ szĂ­nekben, szĂ­nkártyák szerint
  • Vizes fedĹ‘lakkok (szĂ­ntelen)
  • Vizes parketta lakkok
  • P.U. parketta lakkok
  • Szintetikus fedĹ‘viasz
 12. Edzők, hígítók

Kültéri anyagok

 1. Vizes bázisú felületkezelő rendszer (Hydrocrom)
  • GombamentesĂ­tĹ‘ impregnálĂłk
  • AlapozĂł- Ă©s fedĹ‘lazĂşrok – kĂĽlönbözĹ‘ szĂ­nekben
  • AlapozĂł- Ă©s fedĹ‘festĂ©kek (pigmentált) – kĂĽlönbözĹ‘ szĂ­nekben
 2. Oldószeres felületkezelő rendszer (Xylocrom)
  • Egykomponensű szintetikus lazĂşr-rendszer
  • Egykomponensű szintetikus festĂ©k-rendszer (Xylotop)
  • KĂ©tkomponensű acryl festĂ©k-rendszer

Az árak megfelelnek a Milesi cég mindenkori árlistáján szereplő áraknak, a kedvezmények is hasonlóak.

A termékekről részletes tájékoztatást a www.milesi.hu oldal tartalmaz.